Så var den store dagen kommet!:)

tirsdag 8. september 2009
Jaja folkens, så fikk jeg endelig satt meg ned for å skrive litt i den flotte bloggen Mari har vært så snill å lage til meg (tusen takk Mari!);) Hvem hadde trodd at denne gledens dag skulle komme?;p


Mitt lille eventyr startet altså 27.august..eller vi kan vel kanskje si at det virkelig startet den 28...
Det var to spente frøkener som ankom Gardermoen denne uforutsigbare torsdags morgenen.. alt gikk som smurt frem til vi var klare til avgang, da vi plutselig fikk beskjed om at den ene motoren ikke fungerte!! Hmm..okay..det hørtes jo betryggende ut.. Vi ble sendt tilbake til gaten, hvor vi ble sittende..timene gikk, og etter 2-3 timer, da klokken var blitt rundt 3.. så vi opp på skjermen hvor det stod; Ny informasjon kl. 21.00! Det viste seg at vi måtte vente på en del til flyet som kom kl 21.. flyet ble dermed 12 timer forsinket, og den nye tiden for avgang ble 23.30! For en herlig start tenkte de to frøkenene...








Til tross for dette holdt vi oss ved godt mot...mye takket være Peggle (veldig gøy dataspill.. anbefales);) Vi fikk oss også en bedre middag på Peppes, og veeeldig god tid i Tax Free`n... noen ekstra telefonsamtaler ble det også tid til;)

Endelig! Litt etter klokken hadde rundet tolv var vi i lufta.. og det tok ikke lang tid før vi sovnet:) Vi var så heldige at vi fikk seter rett før nødutgangen, så vi fikk ikke mulighet til å lene stolene bakover.... våknet derfor opp gode og uthvilte, og absolutt ikke stive i kroppen...:)

Jeej! Vi ankom hotellet ved fire tiden på natta (går 6 timer tilbake i tid)..og denne gangen tok det heller ikke lang tid før vi sovnet:) Vi våknet så opp opplagte neste morgen (slapp faktisk unna jetlag)..klare til å utforske The Big Apple!!


1 kommentarer:

Mari sa...

Gøy å se at du har begynt å blogge! Fint med bilder også :) Det er i andre retningen du får kjip jetlag - reiser du vestover føles det bare som om du er ekstra uthvilt om morran :P Og det er jo ikke så dumt når du står opp i Nueva York!

Legg inn en kommentar